Lite lion EUROPE GRaphics

Suurkuvatulostus, tarravalmistus ja -leikkaus

T-paidat ja tekstiilit

Paitojen ja muiden tekstiilien painatus voidaan tehdä usealla eri tekniikalla. Printti voi olla kuva, teksti tai mikä tahansa grafiikka, joka voidaan tallentaa sähköiseen muotoon. Printin maksimikoko riippuu paidan koosta. Tarvittaessa avustamme printin suunnittelussa. Tekstiprintti voi olla pelkkä tieto tekstin fontista, koosta ja väristä. Pienikokoisen printin aineisto pitäisi olla mieluiten RGB-muodossa vähintäin 150 DPI tarkkuudella, isompi valokuva PDF-muodossa vähintäin 300 DPI tarkkuudella. Aineiston voi lähettää sähköpostilla (max. 20 MB) (sales@litelioneurope.com). Lähetämme oikovedoksen sähköpostilla ennen printin siirtoa tekstiiliin. Painatus tapahtuu pesunkestävällä siirtokuvatekniikalla. Kuumaprässäyksellä voidaan aineisto siirtää puuvilla-, polyesteri- ja näiden sekoitekankaiden lisäksi myös esim. nahkaan. Digitulostus verrattuna perinteiseen silkkpainoon tuo monia etuja: kappalemäärät voivat olla pieniä ja samaan aikaan voidaan tehdä useita eri tulostusversioita muuttamalla kuvia tai tekstiä. Printtipaidat sopivat kaupallisessa käytössä yrityksen henkilökunnan mainospaidaksi kuin myös liikelahjaksi. Kuvapaidat ovat hauskoja polttareihin, syntymäpäivä- tai muihin juhliin. Urheiluasuihin saadaan teamin nimien lisäksi jokaisen pelaajan nimi helposti ilman kohtuuttomia kustannuksia.
Hintatakuu: lupaamme tehdä saman työn samaan hintaan kuin paras silkkipainotarjouksesi Suomesta. Lopputulos on näyttävämpi ja painoasuja on satoja erilaisia, myös korkearesoluutioisen kuvan siirto on mahdollista.

Esimerkkien hinnat ovat yhden kappaleen, jos tilaat useita T-paitoja, joissa on sama painatus tai haluamasi tulostus on muuta kuin perusmalli, pyydä tarjousta.
Tuotteita laitetaan sivustolle koko ajan lisää, paitoja, puseroita, takkeja, housuja, työasuja, urheiluasuja. Kysy, mitä tarvitset, lähetämme tarkempia tietoja sähköpostitse, sivuston rakentaminen on kesken ja siellä on vasta häivähdys eri mahdollisuuksista..